Archief

December 2018: De warmste impro

Flyer van De warmste impro

Op 8 december organiseert Foelz 'De warmste impro', improvisatietheater voor het goede doel. En we staan niet alleen op de planken, want we krijgen bezoek van "MaTTaB" en "De Mimosaurus", twee ervaren improvisatiegroepen. Ook zij zullen hun impro-skills tonen. 3 Voorstellingen dus, voor de prijs van 1! Lachsalvo's en amusument gegarandeerd!

De opbrengst schenken we, in het kader van de warmste week van studio Brussel, aan Pelicano, een stichting die de strijd aanbindt met kinderarmoede in Belgiƫ.

Oktober-November 2018: 2 Diners en een theepartijtje

Flyer van 2 Diners en een theepartijtje

Voor deze productie werkt Foelz samen met 2 gekende restaurants uit Geel, namelijk La Belle (Bel) en 't Gerust Geweten (Stelen) en met hotel Roosendaelhof (centrum) voor de High Tea party. Het resultaat is een gezellige avond/namiddag, gevuld met toneel en lekker eten of een lekker tasje thee (koffie). Genot op cultureel en culinair vlak!

Juni 2018: Improweekend

Flyer van Improweekend

In oktober 2017 speelde Foelz voor de eerste keer improvisatietheater. Begin juni 2018 doen we dat nog is. Net zoals vorig jaar doen we dat onder begeleiding van BIL- (Belgische Improvisatie Liga) en Foelzlid Jonas.

Maart 2018: De pillenkast

Flyer van De pillenkast

"Er was eens"… zo beginnen alle sprookjes. En alle sprookjes eindigen met "en ze leefden nog lang en gelukkig".

Maar is dit ook zo voor de pillen die in de pillenkast wonen van mr. en mevr. Rozengeur en Maneschijn?
In die pillenkast geniet iedere pil van hun rustige leventje en heeft ieder zijn eigen dromen en verlangens.

Maar de pillen zien hun gezapige leventje in de pillenkast veranderen als mr. Rozengeur een nieuwe pil in de kast zet. Gedaan met de rust, want deze nieuweling kan er voor zorgen dat de pillen niet lang meer bij elkaar zullen blijven. De pillen zullen nu, ondanks hun verschillen en onenigheden, moeten samenwerken om de indringer te dwarsbomen zodat ook zij "lang en gelukkig" kunnen verder leven in 'hun' pillenkast.