Archief

Oktober 2019: Improweekend

Flyer van Improweekend

De trouwe fans weten het al, bij Foelz brengen we naast klassieke theatervoorstellingen ook regelmatig voorstellingen waarbij we ter plekke de dingen uit onze duim zuigen. Die vorm van theater noemt men 'improvisatietheater'. In Geel is deze vorm van theater nog niet zo heel bekend, maar daar hopen wij met Foelz verandering in te brengen!

Improviseren betekent eigenlijk ter plekke iets verzinnen. Iedereen improviseert wel eens, bijvoorbeeld wanneer je een smoes moet bedenken omdat je de auto van je vader weer in de prak hebt gereden of omdat je weeral te laat op het werk bent aangekomen. Improviseren kan dus wel eens van pas komen, maar het is vooral ook ontzettend leuk om te doen! En juist omdat we het zo leuk vinden, spelen we op zaterdag 12 oktober een improvisatievoorstelling in Café De Werft in het hartje van Geel. Wij verzinnen voor u op het podium grappige sketches en scènes en dit zonder enige voorbereiding. Op 12 oktober verwelkomen we jou dus graag voor een avond vol ontspanning en plezier in Café De Werft.

Reserveren kan enkel via CC De Werft

Maart 2019: Volgende vraag geschiedenis

Flyer van Volgende vraag geschiedenis

Julie, Lizzy, Diane en Renilde vormen al jaren een quizploeg. Vanavond maken ze grote kans op de overwinning. Alle ploegen, op 1 na, hebben ze al eens geklopt! Maar dan moet Diane afzeggen voor vanavond en tot overmaat van ramp wordt ze vervangen door een onbekende man. Vier uiteenlopende karakters in 1 ploeg, dat brengt leven in de brouwerij!

Zullen ze er in slagen om hun allereerste overwinning te behalen?