Archief

November 2020: De vrouw met de baard

Flyer van De vrouw met de baard

Het Coronavirus heeft een impact op heel veel mensen, bedrijven en verenigingen. Zo ook op ons. In maart besloten we, na onze première, om onze voorstelling te hernemen in november. Door de huidige situatie is het voor ons praktisch echter niet mogelijk om te repeteren voor dit stuk. Daarom zien wij ons genoodzaakt om ook de voorstellingen in november te annuleren, zodat we de gezondheid van onze spelers, helpers en ons publiek niet in gevaar brengen.
Alle mensen die reeds hadden gereserveerd krijgen binnenkort een mailtje van ons met meer informatie.

Als je op voorhand hebt betaald, zorgen wij voor een terugstorting van het volledige bedrag.

Oktober 2020: Improweekend

Flyer van Improweekend

De trouwe fans weten het al, bij Foelz brengen we naast klassieke theatervoorstellingen ook regelmatig voorstellingen waarbij we ter plekke de dingen uit onze duim zuigen. Die vorm van theater noemt men 'improvisatietheater'. In Geel is deze vorm van theater nog niet zo heel bekend, maar daar hopen wij met Foelz verandering in te brengen!

Improviseren betekent eigenlijk ter plekke iets verzinnen. Iedereen improviseert wel eens, bijvoorbeeld wanneer je vriendin je vraagt of het kleedje haar staat of wanneer je man toont hoe goed hij de was heeft opgeplooid. Improviseren kan dus wel eens van pas komen, maar het is vooral ook ontzettend leuk om te doen! En juist omdat we het zo leuk vinden, spelen we op zaterdag 24 oktober een improvisatievoorstelling in Café De Werft in het hartje van Geel. Wij verzinnen voor u op het podium grappige sketches en scènes en dit zonder enige voorbereiding. Op 24 oktober verwelkomen we jou dus graag voor een avond vol ontspanning en plezier in De Werft.

Reserveren kan enkel via CC De Werft