Improweekend '20

De trouwe fans weten het al, bij Foelz brengen we naast klassieke theatervoorstellingen ook regelmatig voorstellingen waarbij we ter plekke de dingen uit onze duim zuigen. Die vorm van theater noemt men 'improvisatietheater'. In Geel is deze vorm van theater nog niet zo heel bekend, maar daar hopen wij met Foelz verandering in te brengen!

Improviseren betekent eigenlijk ter plekke iets verzinnen. Iedereen improviseert wel eens, bijvoorbeeld wanneer je vriendin je vraagt of het kleedje haar staat of wanneer je man toont hoe goed hij de was heeft opgeplooid. Improviseren kan dus wel eens van pas komen, maar het is vooral ook ontzettend leuk om te doen! En juist omdat we het zo leuk vinden, spelen we op zaterdag 24 oktober een improvisatievoorstelling in Café De Werft in het hartje van Geel. Wij verzinnen voor u op het podium grappige sketches en scènes en dit zonder enige voorbereiding. Op 24 oktober verwelkomen we jou dus graag voor een avond vol ontspanning en plezier in De Werft.

Reserveren kan enkel via CC De Werft

Waar & wanneer

Deze voorstelling vond plaats op 24/10/2020.

Meer informatie

Deze voorstelling is in samenwerking met de werft en kan enkel gereserveerd worden via CC De Werft. Dat kan aan de balie of via de website van CC De Werft. Wees er zeker op tijd bij, want tot 15 september kan je tickets boeken met vroegboekkorting (€ 6 ipv € 8)