De warmste impro

Op 8 december organiseert Foelz 'De warmste impro', improvisatietheater voor het goede doel. En we staan niet alleen op de planken, want we krijgen bezoek van "MaTTaB" en "De Mimosaurus", twee ervaren improvisatiegroepen. Ook zij zullen hun impro-skills tonen. 3 Voorstellingen dus, voor de prijs van 1! Lachsalvo's en amusument gegarandeerd!

De opbrengst schenken we, in het kader van de warmste week van studio Brussel, aan Pelicano, een stichting die de strijd aanbindt met kinderarmoede in België.

Foelz speelt improvisatietheater

Auteur
Foelz
Regie
Jonas Verstappen

Good Deeds Tour

Auteur
MaTTaB
Regie
MaTTaB

MaTTaB belooft jou verschillende lachsalvo's vullend voor een hele zaal! Een stoomtrein van hilarische scenes dendert over jouw lachspieren. Hun spelplezier is zo aanstekelijk als de Mexicaanse griep. Ze wekken meer energie op dan een windmolen achter een reuzenreet. Soit, reden genoeg om eens een spot op hun te richten.

Impro door de Mimosaurus

Auteur
De Mimosaurus
Regie
De Mimosaurus

De Mimosaurus (Mimora Hisaurica) is een geslacht van humorvretende improvisauriërs uit de groep van de Theatoria, dat tijdens het late krijt in het Comediriën leefde, in het gebied dat we nu Antwerpen noemen.

Waar & wanneer

Deze voorstelling vond plaats in december 2018.